Word Let's Celebrate Family-Member en spaar voor extra korting en voordelen!

NIEUWE OPENINGSTIJDEN

Bekijk hier onze aangepaste openingstijden en extra koopzondagen

Verschoningsmatje - grey melange

€19,95
Op vakantie, bij vrienden thuis of onderweg. Met dit verschoningsmatje kun je te alle tijden je kleintje verschonen of aankleden. Aan de binnenkant van het matje zitten handige vakjes om luiers en doekjes in op te bergen. Bovendien is ieder exemplaar een
Op voorraad
GRATIS VERZENDING vanaf € 50
PERSOONLIJKE TOUCH je pakketje altijd feestelijk verpakt!

Op vakantie, bij vrienden thuis of onderweg. Met dit verschoningsmatje kun je te alle tijden je kleintje verschonen of aankleden. Aan de binnenkant van het matje zitten handige vakjes om luiers en doekjes in op te bergen. Bovendien is ieder exemplaar eenvoudig op te vouwen, waardoor je het gemakkelijk mee kunt nemen of in je tas stopt. Ieder matje bestaat uit twee dessins en is gevuld met fiberfill, zodat ieder baby’tje zacht ligt.

Verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Afmeting: 60 x 36 cm
Buitenstof: 65% polyester
Binnenstof: 35% katoen
Vulling: 100% synthetisch
Uitwasbaar in de wasmachine


Little Dutch verschoningsmatje – katoen

Op vakantie, bij vrienden thuis of onderweg. Met dit verschoningsmatje kun je te allen tijde je kleintje verschonen of aankleden. Aan de binnenkant van het matje zitten handige uitvouwbare vakjes om luiers en doekjes in op te bergen. Bovendien is ieder exemplaar eenvoudig op te vouwen, waardoor je het gemakkelijk mee kunt nemen of in je tas stopt. Ieder matje bestaat uit twee dessins en is gevuld met fiberfill, zodat je baby’tje zacht ligt.

Verkrijgbaar in verschillende dessins.

Afmeting: 60 x 36 cm
Buitenstof: 100% katoen
Binnenstof: 100% katoen
Vulling: 100% synthetisch
Uitwasbaar in de wasmachine

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen