Opheffingsuitverkoop! Let op: Bestellingen worden helaas later bezorgd dan u van ons gewend bent.

Verzenden & retourneren

Let op! Vanwege de mega opheffingsuitverkoop zijn aankopen na 1 juni 2020 niet meer te retourneren en zijn verzendkosten boven de €50 niet gratis! Bestellingen worden 1 maal per week verzonden waardoor het bezorgen langer duurt dan u van ons gewend bent. Excuses voor het ongemak!

Wanneer je toch niet tevreden bent over de producten die je besteld hebt, kan je het product binnen 14 dagen retourneren. Het product dient in de originele verpakking en staat verzonden te worden zonder beschadigingen. Kosten voor het retour sturen van het product komen op rekening van de consument. Wanneer we je product in goede staat retour hebben ontvangen, zullen we het bedrag terug betalen met hetzelfde betaalmiddel als waarmee je de bestelling hebt betaald.

Download hier het modelformulier voor retourneren en herroeping & stuur dit ingevuld terug via e-mail of per post.

 

Retouradres:
Let's Celebrate

Ruijsstraat 20

5981 CM Panningen

 

Beschadigd product
Elke bestelling wordt zorgvuldig verpakt om beschadigingen tijdens de transport te voorkomen. Mochten er toch beschadigingen zijn kan je uiteraard de beschadigde artikelen retourneren. Wanneer we de producten ontvangen hebben, zullen we een nieuw exemplaar nog binnen 48 uur verzenden.