Opheffingsuitverkoop! Let op: Bestellingen worden helaas later bezorgd dan u van ons gewend bent.

Over ons

Let's Celebrate is dé concept store en familie café van Noord Limburg.
Kom lekker shoppen, drink een lekker kopje koffie met een van onze heerlijke home made gebak en laat de kids lekker spelen op het speelplein!

De oude landbouwschool heeft een nieuwe bestemming gevonden als concept store, familie café en creatieve werkplek. Er worden workshops gegeven zoals de verschillende zeefdruk workshops en er kunnen kinderfeestjes georganiseerd worden. Of kom jij liever een middagje genieten van een heerlijke high tea met je vriendinnen? Het kan allemaal bij Let's Celebrate.

Label

Let’s Celebrate is naast winkel ook een lifestyle label. Alle producten worden met liefde ontworpen, gemaakt, verpakt en verzonden. Onze collectie bestaat uit stijlvolle producten om het leven te vieren en je huisje gezellig te maken zoals wenskaarten, posters en muurstickers.

Wij vinden het belangrijk om eerlijke producten te maken die van hoge kwaliteit zijn.

Grijp het leven

Let's Celebrate is een initiatief van Grijp het leven. Opgericht om daarmee ruimte, mogelijkheden en ontwikkelkansen te bieden. We willen mama's & papa's, opa's en oma's en kids lekker laten genieten van een momentje samen uit. Maar we steken vooral ook graag onze nek uit om daadwerkelijk iets te betekenen en de kansen voor onze doelgroep te vergroten

Ben jij benieuwd welke kansen wij allemaal creëren voor onze doelgroep?
Kijk dan eens op Grijp het leven.