Opheffingsuitverkoop! Let op: Bestellingen worden helaas later bezorgd dan u van ons gewend bent.

Over Let's Celebrate

Let's Celebrate & GRIJP

Knoeien, rennen, spelen, vallen en weer opstaan... en natuurlijk tussendoor een lekker slokje ranja en een hapje van een van onze heerlijke (zelfgemaakte) gebakjes!
Hier mogen kinderen lekker kind zijn, want die drukte, dat vinden we nou net zo gezellig!

Bij ons kunnen papa's en mama's ongegeneerd genieten van een lekkere cappuccino, ontbijt of lunch...onze superleuke speelhoek houdt de kids en onze kindermeisjes bezig terwijl jij een momentje voor jezelf hebt of samen met je vriend(in) of familie.

Ben je nog op zoek naar dat originele cadeautje of trendy outfit, ook die kun je bij ons scoren in de winkel.

Je kind blij, jij blij!

En heb je iets te vieren? Dat kan natuurlijk ook bij ons! We heten niet voor niets Let's Celebrate Life!
Klik hier voor de mogelijkheden.

En met mooi weer is het grote buitenterras voor Let's Celebrate de ultieme plek om heerlijk buiten te zitten terwijl de kleintjes lekker kunnen spelen op de buiten speeltoestellen.

 

Grijp het leven biedt arbeidsmatige dagbesteding & leer/werkplekken bij Let’s Celebrate. 

Let’s Celebrate is niet alleen een hotspot voor families met kinderen, maar ook een plek om te leren en te werken.

Let's Celebrate is een initiatief van Grijp het leven. Opgericht om daarmee ruimte, mogelijkheden en ontwikkelkansen te bieden. We willen mama's & papa's, opa's en oma's en kids lekker laten genieten van een momentje samen uit. Maar we steken vooral ook graag onze nek uit om daadwerkelijk iets te betekenen en de kansen voor onze doelgroep te vergroten

Ben jij benieuwd welke kansen wij allemaal creëren voor onze doelgroep?
Kijk dan eens op Grijp het leven.

Een leuke baan, dat wil toch iedereen!

Werk jij graag in de horeca, of is werken in een winkel of creatief bezig zijn meer jou ding? Let’s Celebrate biedt ontzettend veel mogelijkheden om waardevolle werkervaring op te doen, aan verschillende vaardigheden te werken en een vak te leren.

Je krijgt alle kansen om je talenten verder te ontwikkelen. Hiermee bouw je aan een toekomst waarin je steeds zelfstandiger wordt. Samen met collega’s, werkbegeleiders en een jobcoach van Grijp het leven vorm je 1 groot team.

Kom jij er samen met ons voor zorgen dat onze (kleine) gasten het zo goed mogelijk naar hun zin hebben? Je bent van harte welkom!

OPENINGSTIJDEN

Lieve kleine en grote klanten van Let's Celebrate!
Zoals jullie weten hebben wij in deze corona crises (vanwege de horeca) onze deuren helaas tijdelijk moeten sluiten. We zullen de spelende en knutselende kinderen heel erg gaan missen. We zijn druk bezig met het vormgeven van het nieuwe concept en hopen jullie allemaal weer te zien zodra we weer geopend zijn!

Ondertussen kunnen jullie lekker online shoppen in de opheffingsuitverkoop :) of maak een afspraak in de winkel.

Kijk hier voor onze agenda met speciale activiteiten en evenementen !