Opheffingsuitverkoop! Let op: Bestellingen worden helaas later bezorgd dan u van ons gewend bent.

Held zonder Cape

STEUN JIJ ONZE HELDEN?!

Netflixen om naar je helden te kijken? Niet meer nodig! Kijk eens om je heen!

Er duiken overal grote en kleine helden op. Mensen in de zorg en andere vitale processen (een grote wave voor jullie!) die kost wat kost door blijven gaan, mensen die op elkaars kinderen passen, boodschappen doen voor elkaar, kinderen die ouderen een hart onder de riem steken, dingen delen en ga zo maar door.

Naast de angst die deze onzekere en spannende tijd ons geeft, voelen we ook een gevoel van trots. We laten corona niet ons leven grijpen, we komen dichterbij elkaar, werken samen en zijn van betekenis voor elkaar. Samen maken we een helden vuist!

Wij vinden dat ieder persoon die de wereld een beetje mooier wil maken een echte held is! Weliswaar zonder cape, maar je hoeft geen cape te dragen om een echte held te zijn.Daarom zijn we gestart met het initiatief ‘helden zonder cape’. Samen met jullie willen we hen in het zonnetje zetten, onze waardering uiten. En de mensen die het in deze tijd kunnen gebruiken een hart onder de riem steken.

Oproep aan alle kinderen!

Zit jij je thuis te vervelen omdat je niet naar school mag en heb je altijd al een held willen zijn? Maak samen met ons een heldenvuist!

Want we hebben jullie hulp nodig! Wij zouden het super tof vinden als alle kinderen leuke tekeningen of knutselwerkjes maken om kwetsbare mensen een hart onder de riem te steken en alle mensen in de zorg en andere vitale functies om onze waardering te uiten.

De knutselwerkjes mogen ingeleverd worden (of opgestuurd) in een bak voor de entree bij Lets Celebrate (Ruijsstraat 20 Panningen), wij zorgen dan dat ze samen met een onze helden zonder cape button, een leuke tasje of een lekker lollywafel bij deze mensen terecht komt!

Als jouw tekening of knutselwerkje een lach op hun gezicht tovert ben ook jij een echte held! Uiteraard krijg ook jij een Held zonder cape button van ons! Ken jij een held zonder cape die zo’n leuk presentje verdiend, of iemand die het verdiend dat we hem of haar een hart onder de riem steken? Laat het ons weten!

Klik hieronder op de kleurplaat naar keuze en doe mee!