Opheffingsuitverkoop! Let op: Bestellingen worden helaas later bezorgd dan u van ons gewend bent.

Kinderfeestje


HIEP HIEP HOERA! Jouw zoon of dochter is alweer een jaartje ouder! Tijd voor een superleuk kinderfeestje. 
Zit je zelf boordevol ideeën en ben je op zoek naar een geschikte ruimte of wil je een totaal verzorgd feestje zodat je alleen nog maar samen met je boefje hoeft te genieten? Dan ben je bij Let's Celebrate aan het juiste adres.

THEMA FEESTJES

Je kunt je feestje namelijk vieren op of rond onze locatie aan de Ruysstraat 20 in Panningen. Wij zorgen dat de ruimte gezellig versierd wordt en dat er lekkers klaarstaat en de kids na een gezellig middagje feesten thuiskomen met een zelfgemaakte creatie en een dikke glimlach om hun mond! 

Je kunt kiezen uit de volgende thema's:

* OLDSCHOOL

* MAGISCH KINDERFEESTJE

* PIRATENFEEST

* ROBOTS

* RIDDERS

* BOHO HIPPIE DREAMS

* LASERGAMEN

* MYSTERIE

OLD SCHOOL

'gewoon een ouderwets kinderfeestje'

Het blijft onze favoriet, een echt ouderwets verjaardagsfeest!
Blik gooien, zak lopen, spijker poepen, de stoelendans en nog veel meer oud Hollandse spellen. Heerlijke ouderwetse gezelligheid.

MAGISCH KINDERFEESTJE 

'Unicorn, zeemeermin of fee?'

Play with fairies
Ride a unicorn
Swim with mermaids
Chase your dreams

Wie houdt er niet van feeën, unicorns en zeemeerminnen? Voor alle leeftijden hebben we magische feestjes. We gaan aan de slag om zelf een dromenvanger, sieraden, feeën wereld in een pot, zeepketting of een tas te maken. We eten cupcakes, spelen spelletjes en noem maar op. En natuurlijk zorgen wij dat het feestje helemaal in stijl aangekleed wordt.

Voor welk magisch thema kies jij?

PIRATENFEEST

'een kinderfeestje voor stoere boys en girls'

Verkleed als stoere zeerovers worden jullie opgeleid tot echte piraten. Aan de hand van een echte schatkaart gaan jullie op zoek naar de schatkist. Lukt het jullie om de schat te vinden?

Natuurlijk maken we na het zoeken van de schatkaart een mooie groepsfoto bij onze eigen piraten boot! Ahoy maatjes.

ROBOTS

'be your future'

Knutselen alleen iets voor meisjes? Echt niet! Ook voor jongens hebben we een super leuk creatief kinderfeestje. We gaan namelijk robots maken. We gaan aan de slag met hout, spijkers, dopjes en nog veel meer leuke spullen om een echte stoere robot te maken!

RIDDERS

'voor stoere ridders en prinsessen'

Oh nee! De schatkist is gestolen. De koning is op zoek naar echte stoere ridders die zijn schat terug kunnen halen. Tijdens een ridder toernooi bewijzen we de koning dat jullie de dappere ridders zijn die zijn schat zullen vinden. Als jullie de schat gevonden hebben worden jullie tot echte ridders geslagen. Neem jij jouw vriendjes mee in de wereld van ridders draken en kastelen.

Komen er ook meisjes? Geen probleem, ook jonkvrouwen en prinsessen zijn van harte welkom bij het ridder feestje.

BOHO HIPPIE DREAMS

'dromen vangen'

We beginnen lekker creatief met het maken van een bloemen haarband om in de hippy sferen te komen. Daarna gaan we verder met het maken van een prachtige dromenvanger. Je kiest zelf de kleuren die passen bij je eigen kamer zodat hij daar een mooi plekje kan krijgen. Ben jij helemaal weg van unicorns? Dan is het ook mogelijk om een unicorn dromenvanger te maken.

LASERGAMEN

'een spannende missie'

Een stoer kinderfeestje vol actie, spanning en sensatie!
Je kunt een laserpakket huren om zowel indoor als outdoor te laserschieten. Ga op een spannende missie met al jouw vriendjes! Een kinderfeestje voor echte stoere jongens en meisjes.

MYSTERIE

'voor de echte speurneuzen'

Ben jij een echte Sherlock Holmes? Help ons het mysterie op te lossen. Neem je vrienden/vriendinnen mee op avontuur, volg de aanwijzingen en verzamel het bewijsmateriaal. Lukt het jullie om de dader te vinden?

 

Kinderfeestjes duren gemiddeld 2 uur en zijn inclusief ranja. Willen jullie friet en snacks of poffertjes na? Dat is zeker ook mogelijk. Kijk voor prijzen hieronder of stuur een mailtje naar [email protected]

Tienerfeest

Is het een feestje voor tieners? Dan is ranja en een snoepzak natuurlijk niet echt stoer.
Je kunt dan kiezen om de ranja te vervangen voor frisdrank en chips tegen een meerprijs.

 

Thema's

Prijzen

- Prinses

- Ridder

- Piraat

- Mysterie

- Old skool

- Lasergame

€89,95

(Dit bedrag is tot en met 8 kinderen. Wij zorgen dat alles klaarstaat en natuurlijk ook dat alles weer opgeruimd wordt).

- Robots

- Boho Hippie

- Magisch

€99,95

(Dit bedrag is tot en met 8 kinderen. Wij zorgen dat alles klaarstaat en natuurlijk ook dat alles weer opgeruimd wordt).

 

 

Extra's

Prijs per persoon

Friet met snack (mayo of appelmoes inbegrepen) €4,95
Poffertjes €4,95
Cupcake versieren (naar thema) €1,50
Zakje Chips €1,00
Snoep/Traktatie zakje €1,50
Glas frisdrank €1,50

Wij zorgen dat alle spulletjes voor het gekozen kinderfeestje klaarliggen en dat er een draaiboek aanwezig is voor de ouders.
Zo kunnen jullie lekker zelf aan de slag. En natuurlijk zijn er ten alle tijden mensen in de winkel aanwezig die kunnen helpen bij vragen tijdens het kinderfeest. Deze staan echter niet de hele tijd bij het kinderfeestje.