Opheffingsuitverkoop! Let op: Bestellingen worden helaas later bezorgd dan u van ons gewend bent.

Let's Celebrate familie café

Welkom, leuk dat je er bent!

Welkom bij Let's Celebrate Life, een unieke plek in Panningen waar je in alle gezelligheid samen met je kids kunt genieten van een goede kop koffie, ontbijt, lunch en heel veel lekkers...

Maar wat onze plek echt te gek maakt is ons bijzondere team en de ongedwongen sfeer, waardoor zowel kids als onze medewerkers zichzelf kunnen zijn, kunnen ontmoeten en leren.
En er is altijd wel iets doen in de grote speelruimte die ons familie café heeft, de kids kunnen er zelf lekker spelen of ze kunnen meedoen aan leuke activiteiten die we samen met onze mensen organiseren.

En met mooi weer is het grote buitenterras voor Let's Celebrate de ultieme plek om heerlijk buiten te zitten terwijl de kleintjes lekker kunnen spelen op de buiten speeltoestellen.

Openingstijden:

Lieve kleine en grote klanten van Let's Celebrate!
Zoals jullie weten hebben wij (vanwege de horeca) onze deuren helaas moeten sluiten. We zullen de spelende en knutselende kinderen heel erg gaan missen. We zijn druk bezig met het vormgeven van het nieuwe concept en hopen jullie allemaal weer te zien zodra we weer geopend zijn!

Ondertussen kunnen lekker online shoppen in de opheffingsuitverkoop :) of maak een afspraak in de winkel.

Menukaart