Word Let's Celebrate Family-Member en spaar voor extra korting en voordelen!

NIEUWE OPENINGSTIJDEN

Bekijk hier onze aangepaste openingstijden en extra koopzondagen

Little Dutch; Commodemandje klein - mint leaves

€12,95
Geen losse luiers, tubes en flesjes meer: met dit commodemandje van Little Dutch blijft de commode mooi opgeruimd en georganiseerd! De commodemand van Little Dutch is prachtig afgewerkt en geeft plaats aan alle producten die je nodig hebt om je baby dagel
Op voorraad
GRATIS VERZENDING vanaf € 50
PERSOONLIJKE TOUCH je pakketje altijd feestelijk verpakt!

Geen losse luiers, tubes en flesjes meer: met dit commodemandje van Little Dutch blijft de commode mooi opgeruimd en georganiseerd! De commodemand van Little Dutch is prachtig afgewerkt en geeft plaats aan alle producten die je nodig hebt om je baby dagelijks te verzorgen. Afgewerkt met een stoer leren label en uitgevoerd in zachte Little Dutch-jersey is het een mooi accessoire in iedere babykamer.

Verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Little Dutch commodemandje klein - katoen
Geen losse luiers, tubes en flesjes meer: met dit commodemandje van Little Dutch blijft de commode mooi opgeruimd en georganiseerd! De commodemand van Little Dutch is prachtig afgewerkt en geeft plaats aan alle producten die je nodig hebt om je baby dagelijks te verzorgen. Zoals veel van onze producten bestaan alle commodemandjes uit een combinatie van twee dessins. Zo krijg je een speels effect als je de rand omslaat.

Verkrijgbaar in verschillende dessins.

Verkrijgbaar in twee maten: 15 x 15 x 15 cm
Buitenstof 100% katoen
Verstevigd met vlieseline
Wasbaar in de wasmachine

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen