Blog

Gekke voornemens

Gekke voornemens

Ieder jaar beginnen we met nieuwe voornemens! Dit is het jaar dat ik... op zoek ga naar een leuke nieuwe baan, stoppen met roken, meer ga sporten, wil afvallen, meer tijd door wil brengen met familie en vrienden, een wereldreis ga maken en noem maar op. Maar wist je dat maar ongeveer 1 op de 4 Nederlanders dit ook echt volhoudt.

Maar dit wordt geen gewoon lijstje met voornemens. Nee wij hebben 3 grappige mama/kids voornemens voor jou op een rijtje gezet:

Vondels Amsterdam

Vondels Amsterdam

Sugar & Spice and everything nice... Heb jij onze super leuke kerstbomen al gezien? Alsof je een echte ouderwetse speelgoedwinkel binnenloopt! Want onze kerstbomen hangen vol met lollies, suikerspinnen, rolschaatsen, papegaaien en veel meer te gekke ornamenten van Vondels Amsterdam.

Letscelebrate✨

  • Geplaatst op
  • Door Aafke Driessen
Letscelebrate✨

Hé jij, creatieveling! Maak jij het allermooiste, creatiefste, lekkerste of gekste gingerbread huisje? Download onze printable en ga aan de slag met de gingerbread kleurplaat/uitvouw of bak een echt gingerbread huisje (met het let’s celebrate recept op de achterkant van de printable).